Vi erbjuder psykologsamtal med ett hälsofrämjande helhetsperspektiv. Hela människan, huvud, kropp och själ, starkt och svagt, individ och sammanhang, allt får plats i en samtalskontakt.

Vårt mål är att förebygga ohälsa och främja hälsosam utveckling. Att helt enkelt må gott trots livets alla omständigheter. Vi vill hitta vägen framåt i samarbete, leta lösningar och lösa knutar. Målet formulerar vi ihop och vi går tillsammans en bit längs vägen.

Hos oss kan du få hjälp med:

icons3-07.png

Oro

Om du känner dig orolig och spänd och tankarna lever sitt eget liv. Det är lätt att köra fast i en negativ känsla om lösningen känns långt bort. Ofta signalerar kroppen att något inte stämmer och ibland kan oron övergå i ångest. Genom att lyssna på dessa signaler och tänka tillsammans kring vad allt detta handlar om kan man hitta en ny balans.

icons3-02.png

Nedstämdhet

Om du känner dig nere och ledsen, inte har din vanliga ork. När perspektivet förkortas och energinivån sänks. Kanske går tankarna mest i moll och självförtroendet sviktar. Ibland vet man orsaken, ibland inte, oftast finns det mer än en rot till det onda. Genom samtal kan förståelsen öka för vad du behöver för att känna ny energi och hitta tillbaka till dig själv.

icons3-06.png

Stress

När kraven tar över och man känner sig överhopad, otillräcklig eller pressad på ett sätt som är svårt att hantera. All stress är inte dålig men om man känner att man inte har kontroll överväger det negativa. Vardagen kan verka övermäktig i perioder. Arbetslivet ställer stora krav. Men även våra krav på oss själva är ibland för höga. Vi kan hjälpa dig att städa, sortera och göra nya hållbara val.

icons3-01.png

Relationsproblem

När relationerna kärvar och missförstånd, besvikelser eller oenighet tar för mycket plats. Ibland blir relationen till partner, barn, arbetskamrater eller viktiga personer i vårt liv inte som vi hoppats. Vem som helst kan köra fast. Kommunikation, tillit och respekt är ledord. Vi vet att samtal kan ge nycklar till en nystart.

icons3-03.png

Livsfunderingar

Om att vara människa, vem man är och vem man vill vara. Om vart man är på väg och vart man vill komma. Frågor om mål och mening angår oss alla. Vårt liv behöver innehålla både bas och riktning. Det kan handla om motivation till en hälsosammare livsstil eller existentiella funderingar. Här är alla frågor välkomna, ingen är för stor eller för liten.

 
you.jpg

Du själv

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Var rädd om dig. Vi ser psykologsamtal som ett sätt att ta hand om sig själv. Vi hoppas på att möta dig i det som är viktigt just nu för dig. Ibland behöver man stanna upp och gå ett steg djupare. Ibland behöver man någon annans öra och perspektiv. Vi finns här och bidrar med vår kunskap och erfarenhet.